Tapetsering giver nye muligheder

Hos Lindas Malerfirma er vi eksperter i forskellige typer tapetsering. Der er mange ting, der skal overvejes, før der tapetseres. Eksempelvis skal der tages stilling til, hvilket materiale der skal anvendes, og om tapetet eksempelvis skal være mønstret. Hos Lindas Malerfirma vil vi med vores store erfaring på området give dig lige præcis den rådgivning, du har brug for i din givne situation, så du får det ønskede resultat.

Omhyggelig tapetsering med øje for detaljen

Vi udfører både arbejde i forbindelse med tapeter og fotostater. Når der tapetseres, er det vigtigt, at arbejdet bliver gjort grundigt. Hos Lindas Malerfirma er vi ni fagudlærte malere, og vi er alle meget omhyggelige med vores arbejde. Vores kerneprioritet er, at du skal føle, at vi tilpasser arbejdet efter dine ønsker og behov, mens du på samme tid nyder godt af vores råd og vejledning. For os opnås det bedste tapetseringsresultat på baggrund af en god kommunikation og forståelse.

Ring og få vejledning

Vi har tapetseret mange boliger og lejligheder på Fyn, og vores base er på Sydfyn i Svendborg. Skal du have dit hjem fornyet med en flot og elegant tapetsering, så skal du ikke tøve med at ringe til os. Vi fanges bedst på telefon 22 77 91 48, eller du kan sende en mail til lindasmalerfirma@gmail.com. Vi ser frem til en god dialog