Vi spartler din væg inden maling

Hvis væggen skal være flot i forbindelse med malerarbejde, så er det vigtigt, at der spartles inden arbejdet påbegyndes. Når væggen spartles, så skabes en jævnt og glat flade, så vi får en god bund at behandle videre på. På den måde skabes de bedste betingelser for et perfekt malerresultat. Hos Lindas Malerfirma er vi eksperter i at forberede væggen med spartling, inden væggen skal have et lag maling.

De​ ​bedste​ ​resultater​ ​med​ ​det​ ​bedste​ ​materiale

I forbindelse med spartle og malerarbejde er det vigtigt, at alle opgaver bliver udført med det bedste materiale på markedet. Der er stor forskel på det endelige resultat, hvis der spares på materialernes kvalitet. Derfor bruger vi i Lindas Malerfirma kun de bedste produkter og materialer fra de bedste leverandører på markedet. Det er din garanti for, at vi leverer et resultat, som du i mange år vil nyde og få glæde af.

Vi spartler blandt andet:

  • Fliser
  • Vægge
  • Træværk
  • Glasfibre
  • Metal

Hvis du har spørgsmål til vores til vores arbejdsprocesser og ydelser, så sidder vi klar til at vejlede dig.

Vi spartler og maler på hele Fyn

Vores kontor er placeret i Svendborg på Sydfyn. Vi har en bred kundekreds på hele Fyn, og har du en opgave liggende i forbindelse med spartling og maling, så skal du endelig give os et kald på telefon 22 77 91 48 eller send en mail til lindasmalerfirma@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.